Bakgrund

Dropp vätskeersättning är en ny, svenskutvecklad, vätskeersättning i brustablettform, med mer elektrolyter, mindre socker och mindre inverkan på miljön.

Dropp vätskeersättning baseras på en vetenskapligt framtagen elektrolytblandning, som snabbt återställer kroppens vätske- och saltbalans, utan att tillföra onödiga kalorier eller konstgjorda tillsatser. Dessutom är alla ingredienser biologiskt nedbrytbara och överflödiga förpackningar har reducerats så att produkten lämnar ett så litet ekologiskt fotspår efter sig som möjligt. Dropp vätskeersättning finns i tre smaker; vildhallon, gurka/lime, och fläder/citron.

Dropp vätskeersättning har utvecklats av Denise Fernandes. Denise är uppvuxen i Kanada och har många års internationell erfarenhet inom läkemedelsbranschen bakom sig. När Denise flyttade till Sverige upptäckte hon hur vätskeersättning användes på ett för henne nytt och omfattande sätt. Vidare insåg Denise att produkten har ett bredare användningsområde än hon tidigare känt till och kan användas i vardagen för att motverka vätskebrist orsakad av en rad vanliga påverkansfaktorer. ”Det är en vanlig produkt, men den har potential att hjälpa människor mycket mer i vardagen än den gör idag", säger Denise Fernandes, VD på Pembridge AB. Denise reflekterade även över att utbudet av vätskeersättningsprodukter var relativt begränsat och eftersom hon inte var tillfreds med dessa produkter skapade hon Dropp vätskeersättning - en vätskeersättare som är hälsosammare för kroppen och bättre för miljön utan att för den skull göra avkall på en god och frisk smak!

Rekommendationer
★ ★ ★ ★ ★
"Dropp innehåller mer viktiga elektrolyter (natrium och kalium) än andra vätskeersättningar, färre tillsatser och bara 10 kalorier per brustablett. Alla ingredienser är biologiskt nedbrytbara."
Vivvi Alström, Hälsa Redaktör, Feb 2019, MåBra - Sveriges största tidning för kropp & själ
Sponsor
Sponsor
Sveriges största event bara för tjejer. För 36:e året i rad samlas tusen och åter tusen tjejer på Gärdet i Stockholm för att springa 10 kilometer.
Bilder
Logotyp
Produktblad
Produktblad Dropp Vildhallon
Produktblad Villhallon - November 22, 2018
Produktblad Dropp Gurka och Lime
Produktblad Gurka och Lime - November 22, 2018
Produktblad Fläder och Citron
Produktblad Dropp Fläder och Citron - November 22, 2018
Artiklar
The Local Sweden: "How falling ill inspired this Canadian's start-up in Sweden." - December 04, 2018
Grundare/VD
Denise Fernandes
denise.fernandes@pembridge.se, +46769825910
Press kit powered by PressKitHero